Home » Δουλειά μας

Δουλειά μας

Δουλειά Μας

 • Εξειδικευμένοι επιτόπιοι βιολογικοί καθαρισμοί σαλονιών, στρωμάτων και μοκετών στο χώρο σας ειδικά συνεργεία καθαρισμού.
 • Τα χαλιά και οι μοκέτες καθαρίζονται στο χώρο σας ΜΟΝΟ όταν αυτά δεν μπορούν να μεταφερθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
 • Απόλυτη εγγύηση αποτελεσματικότητας της εργασίας μας.
 • Πλήρη απολύμανση, απαλλαγή ακάραια, καμία ζημιά , ειδικευμένα συνεργεία, η όψη των μοκετών-σαλονιών πλησιάζει την αρχική τους ,την στιγμής της αγοράς τους.
 • Απόλυτη εγγύηση αποτελεσματικότητας της εργασίας μας.
 • Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς είναι εδώ!.
 • Spray-Extraction grace hp 26 bar με prespray με Heaters μαζί με rotojet! .
 • H κορυφαία carpet-cleaner σε συνδυασμό με Kirby-system, κορυφαία μηχανήματα παραγωγής ατμού, μηχανήματα αναρρόφησης υγρών παράλληλα με αντλία πίεσης και πολλά άλλα.
 • Οικολογική μέθοδος με ατμό στους 215°C όπου αυτό απαιτείται.
 • Απολύμανση όλων των μερών με βιολογικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας.
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Υποφέρετε εσείς, ή ο σύντροφος ή τα παιδιά σας εποχιακές αλλεργίες;

Το ξέρετε ότι τα ακάρεα (βλαβεροί μικροοργανισμοί) που δημιουργούνται στα στρώματα κρεβατιού – όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας – είναι ένας βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα;

Είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας.

Τα στρώματα και τα χαλιά έχουν εκατομμύρια μικρο-τοξίνες που ζουν μέσα τους

Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα ! .

Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας.

Αλλεργίες και άσθμα, με συμπτώματα να χειροτερεύουν το βράδυ, εμποδίζουν πολλούς το να απολαμβάνουν έναν υγιή βραδινό ύπνο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των εκατομμυρίων μικρό-τοξινών που κατοικούν στα στρώματα όλων, όσο καθαρό κι αν είναι το σπίτι τους,

Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

Αν σκεφτείτε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης χιλιάδες ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω 1.500.000, καταλαβαίνετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν μπορούν να σας προστατεύσουν αποτελεσματικά τα ακάρεα και τους μύκητες.

Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.

Ένα τα πρώτα πράγματα που οι γιατροί συστήνουν σε κάθε αλλεργικό ή ασθματικό ασθενή, είναι να καθαρίζουν τακτικά τα στρώματά τους.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης.

Επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, δύσπνοια κ.τ.λ.

Όσοι υποφέρουν αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες το ξέρουν. Είναι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ' αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας.

Τα ακάρεα ζουν τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν μαζί με τα περιττώματά τους στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλώντας αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους τη δράση των ακάρεων, πρέπει να καθαρίζετε και το στρώμα του κρεβατιού.

Με βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων, θα φύγουν τα περιττώματά τους και όλα τα μικροβιακά φορτία μέσα.

Ο βιοκαθαρισμός αφαιρεί ολοκληρωτικά τις μικρό-τοξίνες, όπως τα ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά τους, τη μούχλα και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, έτσι ώστε να μην σας επηρεάζουν όταν κοιμάστε.