Home » ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Ταπητοκαθαριστήρια

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Υποφέρετε εσείς, ή ο σύντροφος ή τα παιδιά σας εποχιακές αλλεργίες;
Το ξέρετε ότι τα ακάρεα (βλαβεροί μικροοργανισμοί) που δημιουργούνται στα στρώματα κρεβατιού – όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας – είναι ένας βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα;
Είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!
Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας.
Τα στρώματα και τα χαλιά έχουν εκατομμύρια μικρο-τοξίνες που ζουν μέσα τους
Στα Ταπητοκαθαριστήρια μας κ
αθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα χαλιά και στρώματα ! με βιολογικό καθαρισμό.

Ακόμα κι ένα εντελώς καινούριο χαλί ή στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων.
Η καθημερινή χρήση τα επιβαρύνει με διάφορα υγρά του σώματός μας.
Αλλεργίες και άσθμα, με συμπτώματα να χειροτερεύουν το βράδυ, εμποδίζουν πολλούς το να απολαμβάνουν έναν υγιή βραδινό ύπνο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των εκατομμυρίων μικρό-τοξινών που κατοικούν στα χαλιά και στα στρώματα όλων, όσο καθαρό κι αν είναι το σπίτι τους.

Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.
Αν σκεφτείτε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε ένα μήνα χρήσης χιλιάδες ακάρεα και σε ένα χρόνο πάνω 1.500.000, καταλαβαίνετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν μπορούν να σας προστατεύσουν αποτελεσματικά τα ακάρεα και τους μύκητες.
Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω χαλί ή στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.
Ένα τα πρώτα πράγματα που οι γιατροί συστήνουν σε κάθε αλλεργικό ή ασθματικό ασθενή, είναι να καθαρίζουν τακτικά τα στρώματά τους.

Ένα συνηθισμένο χαλί ή στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης.
Επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, δύσπνοια κ.τ.λ.
Όσοι υποφέρουν αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες το ξέρουν. Είναι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας.

Τα ακάρεα ζουν τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Ένα συνηθισμένο χαλί ή στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν μαζί με τα περιττώματά τους στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλώντας αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους τη δράση των ακάρεων, πρέπει να καθαρίζετε και το στρώμα του κρεβατιού.
Με βιολογικό καθαρισμό των χαλιών και στρωμάτων, που γίνετε μόνο σε ταπητοκαθαριστήρια θα φύγουν τα περιττώματά τους και όλα τα μικροβιακά φορτία μέσα.

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών αφαιρεί ολοκληρωτικά τις μικρό-τοξίνες, όπως τα ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά τους, τη μούχλα και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, έτσι ώστε να μην σας επηρεάζουν όταν κοιμάστε.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Ταπητοκαθαριστήρια Κυριτσάκης
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. 2108152815 – 2109640510 – 2105724717 – 2106085525 – 2105717494 – 2105065695 – 2105717494
FAX: 2105775560
e-mail: kyritsakis@kyritsakis.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *